Cégünk­ről

A REC-PLUS kft. kizárólag hazai befektetők részvételével 1999-ben alakult, a tudatos környezetvédelem értékrendjének megfelelően építési szilárd hulladékok, bontott beton, táblás és mart aszfalt feldolgozására, valamint a vasúti pályakorszerűsítések kapcsán visszabontott ágyazati kőanyagok regenerálására.

Komoly tapasztalattal és megfelelő műszaki háttérrel rendelkezünk útépítési, hídépítési, vasútépítési és egyéb speciális mélyépítő munkálatok terén is. A híd- és magasépítéshez, továbbá a vízépítési műtárgyak kivitelezéséhez kapcsolódó cölöpözési feladatok végrehajtásához, tapasztalt szakembereink és a legmodernebb technológia áll rendelkezésre. Az cölöpalapozási feladatok gyors lebonyolítását, akár több cölöpöző géplánc egyidejű működtetésével tudjuk biztosítani.

Jelentős referenciákkal rendelkezünk gyorsforgalmi és országos közutak területén, valamint vasúti pályák környezetében létesített zajárnyékoló falak kivitelezésében. Vállaljuk a már meglévő zajvédelmi létesítmények üzemeltetéséhez kapcsolódó fenntartási feladatok elvégzését is.

Szolgáltatásaink színvonalát és a gördülékeny munkavégzést helyszíni munkavezetéssel biztosítjuk, és igény szerint geotechnikai tervezést is vállalunk.

A Balaton és a Délnyugat magyarországi régió hatékony kiszolgálása érdekében, Társaságunk új telephellyel bővült Somogytúron, amelynek célja a régió magas- és vízépítési beruházásainál szükséges cölöpalapozási feladatok teljes körű elvégzése.

REC PLUS KFT.

3200 GYÖNGYÖS.

FELSŐ-ÚJVÁROSI UTCA 2.,

IRODAI CÍMÜNK:

1095 BUDAPEST,

LECHNER ÖDÖN FASOR 2.

TELEFON: +36 20 228 0888,

E-MAIL: INFO@RECPLUS.HU

!

REC PLUS KFT.

3200 GYÖNGYÖS.

FELSŐ-ÚJVÁROSI UTCA 2.,

IRODAI CÍMÜNK:

1095 BUDAPEST,  LECHNER ÖDÖN FASOR 2.

TELEFON: +36 20 228 0888,

E-MAIL: INFO@RECPLUS.HU

!